ПРИЛОЖЕНИЕТО CAIRO НА HEXONIC ВЕЧЕ ПОЗВОЛЯВА ИЗБОР НА СУХИ ОХЛАДИТЕЛИ

ПРИЛОЖЕНИЕТО CAIRO НА HEXONIC ВЕЧЕ ПОЗВОЛЯВА ИЗБОР НА СУХИ ОХЛАДИТЕЛИ

24. 08. 2023

Софтуерът за селекция на топлообменници CAIRO, разработен от компанията Hexonic, е обект на постоянно развитие и надграждане в посока разширяване на възможностите за избор на различни продукти.

Програмата вече предлага възможност на потребителите за по-малко от минута сами да направят избор на сухи охладители, отговарящи на конкретните им нужди. През интуитивния софтуер те могат да получат съдействие в реално време от специалистите на Hexonic.

Клиенти и партньори могат да се възползват от новите възможности на софтуерното приложение CAIRO, което е достъпно на сайта на производителя или на посочения линк и да направят своя избор на сухи охладители и топлообменници по бърз и лесен начин.

Избраният софтуер за избор на топлообменници е безплатен.

Избран CAIRO софтуер за избор на топлообменници е безплатен.

Предимствата на сухите охладители

Сухите охладители намират приложение за охлаждане в промишлени системи, както и в индустриални и търговски съоръжения. Те се използват за поглъщане на излишната топлина и освобождаването й в околната среда, когато повторната й употреба не е икономически оправдана.

„Течността, преминаваща през тръбите във вътрешността на ламелния топлообменник, се охлажда от въздушен поток, генериран от вентилатори. Технологията се характеризира с висока производителност при минимална консумация на енергия. Системите работят в затворена система и позволяват производство на първичен охладителен кръг, готов да охлажда технологични процеси директно или индиректно, чрез междинен охладител“, обясняват от Hexonic.

Приложението CAIRO на Hexonic вече позволява избор на сухи охладители – Статии | ОВК порталът на България | HVAC-Bulgaria.com

CAIRO (hexonic.com)

Новини | Hexonic