ЕВОЛЮЦИЯ В ОБРАБОТКАТА НА ДИМНИ ГАЗОВЕ С НОВАТА СЕРИЯ ЕКОНОМАЙЗЕРИ DNA ECO НА HEXONIC

ЕВОЛЮЦИЯ В ОБРАБОТКАТА НА ДИМНИ ГАЗОВЕ С НОВАТА СЕРИЯ ЕКОНОМАЙЗЕРИ DNA ECO НА HEXONIC

24. 08. 2023

НОВАТА СЕРИЯ ЕКОНОМАЙЗЕРИ

Премиерата на новата линия економайзери DNA ECO на Hexonic беше посрещната с голям интерес от професионалната общност по време на Green Energy 2023 – първото издание на изложението за енергийноефективни технологии, което се проведе в рамките на Архитектурно-строителна седмица в края на март, съобщават от компанията.

Последната серия утилизатори DNA ECO, която бележи нова крачка в технологичните решения за регенериране на топлина, беше представена пред аудиторията с презентация от регионалния мениджър Любомир Стоянов. Той запозна присъстващите с основните акценти в новите модификации – геометрията на тръбните снопове, системата за мобилност и обслужване, както и модулния принцип, характерен за продукта.

Високо ефективна система за разнообразни индустриални приложения

„Благодарение на подобренията продуктът е изключително атрактивен за индустриалния свят, изхвърлящ големи количества топлина в околната среда. На практика капацитетът е неограничен поради възможността за добавяне на допълнителен брой модули и за паралелна работа на две или повече устройства“, споделят от Hexonic.

С новия хексагонален профил на тръбите и хеликалната им форма кондензацията се получава по-лесно, което допринася за увеличаване на ефективността на системите. Изцяло неръждаемите тръбен сноп и кожух в комплект с колектора намаляват риска от корозия при високи температури. Подобрената мобилност от своя страна допринася за лесно демонтиране на модулите с цел почистване. Електрониката за контрол на диференциалното съпротивление следи и сигнализира за точния момент за профилактика, разказват за качествата и предимствата на DNA ECO специалистите от компанията.

От Hexonic информират и за предстоящата актуализация през втората половина на годината на специализирания софтуер CAIRO, който служи за селекция и изчисление на економайзери. Всеки проектант и инсталатор с достъп може да се възползва от възможностите на приложението – да прилага нужните параметри, да изтегля чертежи и да симулира различни работни режими.


Мобилен тел: +359 878 168 202
Факс: +420 241 440 966
lstoyanov@hexonic.com

 

Еволюция в обработката на димни газове с новата серия економайзери DNA ECO на Hexonic – Статии | ОВК порталът на България | HVAC-Bulgaria.com